Dagens baby og nyt om bloggen...

Mit nye Wella hår

We1 We2 We3 We4 We5 We6 We7 We8

Wella har lanceret en ny linje, de kalder EIMI, og jeg var inviteret ind til en eftermiddag med fremvisning og styling. Det var simpelthen så lækkert at blive dullet op – selvom det blot var for en eftermiddag. Først fik jeg vasket håret og så føntørret det. Mens den søde Katrine føntørrede brugte hun et produkt der hedder Perfect Me, som tæmmer håret. JA, TAK!

Derefter tog hun en syl og lavede krøller på mig. Her sprøjtede hun igen perfect me på hvert krølle, så de forblev i formen. Til sidst fik jeg noget, der hed Sugar Lift i hele håret. Hvilket er det omvendte af salt spray der som bekendt giver håret et mere tørt strandlook. Det her sukker spray giver det et mere shine look.

Så jeg kom derfra med krøller, for jeg vil rigtig gerne lære at elske mine krøller. Så det var dejligt at lære, hvad der skal til for at tæmme det og give det et lækkert look.

Jeg er derfor blevet meget glad for det der sugar spray, fordi det fjerner både frizz og efterlader mig med de smukkeste krøller. Jeg fik også noget lak i og en smule voks, da jeg har så tykt hår. Men de her to nedenstående produkter er helt klart favoritterne.

We9

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens baby og nyt om bloggen...