Playmobil leg…og lidt om bloggermødre

Glat hår forever!

IMG_5040bb

Jeg har i et stykke tid gået med krøllet hår. Det har egentlig været rigtig fint. Men så sker der det, som der altid sker. Jeg savner det glatte. Og så i gang med glattejernet.

Det tar mig normalt et kvarters tid at glatte det, når mit hår har den længde, som jeg bedst kan lide, lige ved skuldrene. Men nu er det ved at blive lidt længere, så det tar lige nogle ekstra minutter. Derudover får jeg jo også fortyndet mit hår, ellers ville det i hvert fald tage minimum en halv time, yaiks!

Jeg kan godt lide når det er glat af flere grunde. For det første synes jeg, at det skinner så fint. Dernæst slipper jeg for hårprodukter, for jeg har INTET i. Og til sidst, er det bare så meget mere medgørligt. Dejligt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playmobil leg…og lidt om bloggermødre