Fødselsdagsbarnet

En fødselsdag med seje kvinder

IMG_5268bbIMG_5266bbIMG_5279bb Min søde veninde Nana kom og hentede mig på min fødselsdag, og så tog vi til Women in Science arrangement. Tre kvindelige forskere skulle hyldes og have en pris. Af selveste HKH Marie. Det var super spændende og var starten på en længere debat: Hvorfor er der ikke flere kvinder i forskning?

Vi snakkede længe efterfølgende til receptionen, for jeg tror ikke der kun er et enkelt svar. Mens vi snakkede fik jeg lige taget en selfie med Marie i baggrunden.

Sikke en spændende måde at starte sin fødselsdag på. Dejligt.

 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsbarnet