Postkort fra Los Angeles

Dejligt at være hjemme

IMG_4560bb

Øj, det er dejligt at være hjemme hos hende her. Vi har tilbragt hele weekenden sammen og bare hygget alt for vildt. Jeg har savnet hende så meget denne gang. Jeg er jo ude og rejse 2-3 gange om året, og hver gang har savnet været værst de sidste par dage. Også denne gang.

Men gensynsglæden er så vanvittig skøn, at jeg har været høj af lykke de sidste fire dage. Så dejligt. Hele denne uge skal der bare hygges hver dag. Der er linet en masse hyggelige events op med plads til leg og hygge.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Los Angeles