• ···
Dagens mor og rejseupdate

Hvordan jeg overlevede min 1-uges slankekur!

Min morgenmad

I næste uge rejser jeg til Los Angeles, hvor der venter mig en lækker swimmingpool og en masse lækre oplevelser. Så derfor måtte jeg i denne uge igennem en hurtig 7-dages kur, hvor jeg lige skulle tabe et kilo eller to, hvis jeg sku være så heldig.

Jeg skriver jo speciale derhjemme, så det er rigtig nemt at blive fristet til en masse lækkerier i køkkenet.

Men i denne uge begrænsede jeg mit madindtag til det minimale og har kun spist to sunde måltider om dagen. Denne morgenmadstallerken har jeg fået hver dag omkring 10-tiden, og så spiste vi aftensmad allerede kl 17.30. I mellemperioderne har jeg drukket kaffe og spist lidt nødder.

Det har været hårdt, men det har faktisk fungeret fint. Jeg har tabt halvandet kilo! Sådan. Jeg nåede mit mål. I næste uge tager jeg det hele på igen af lækre restauranter i LA!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor og rejseupdate