Jeg var i aftenshowet og tale om racisme iblandt børn...

Photoshoot hjemme hos mig

2_internet_size

 Playsuit: Finders Keepers // Sneaks: Nike

For nogle dage siden fik jeg besøg af den rigtig seje fotograf Thorbjørn Fessel. Han arbejder for Bloggers Delight, og jeg fik lov til at låne ham til at tage nogle billeder her til bloggen. Jeg synes, jeg længe har trængt til en ny header og et portrætfoto.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var i aftenshowet og tale om racisme iblandt børn...