• ···
Dagens mor til event

Nu begynder modellivet…

mb

Under modeugen var Asli og jeg i Forum, hvor hun løb rundt og legede med alt og alle.

På et tidspunkt blev jeg prikket på skulderen af en dame, som spurgte mig, om Asli var min. Med munden fuld af tapas fik jeg fremstammet et ja. Og hurtigt kom den der følese: “Åh, nej hvad har hun nu gjort”.

Nå, men kvinden har et modelbureau. Og hun havde observeret Asli og vil gerne have hende ind. Vi har herhjemme tænkt og snakket meget over det. Først var det et nej. For vel er det sjovt med de enkelte jobs Asli har været med til. Men det har aldrig været meningen, at det skulle blive professionelt og tage over.

Men så havde jeg en veninde, som overtalte mig til lige at gi det en chance. Jeg ringede så til dem, og vi aftalte et møde. Asli fløj igennem samtalen, målinger og headshots på lette tå og munden fuld af rosiner.

Det er et dejligt bureau – af to vigtige grunde: Der er ingen opsigelsesperiode, så hvis vi ikke vil mere, så siger vi bare tak og farvel. Og så er de SÅ sindssygt begejstrede for Asli, og har overbevist mig om, at Asli har noget i det smil og de øjne, som skal deles med hele landet. Og det kan en mor jo ikke stå for, vel?

Så nu må vi se, hvad der sker. Det er jo en rejse, vi skal tage som familie. Og vi er spændte på, hvad dette eventyr vil frembringe.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor til event