Nu begynder modellivet...

Mommyforkælelse

sk1 sk2 sk3De søde folk hos Netflix havde inviteret en flok bloggere og lille mig med til vanvittig lækker mommyforkælelse i Skodsborg Kurhotel. Keyword var sauna, varmtvandsbad og massage. Øj, det var lige, hvad jeg trængte til. Derefter var der lækker mad og drinks. Og så sluttede vi af med nogle afsnit af den nye serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Jeg havde aldrig hørt om den og blev glad for at se min yndlingskomedieskuespiller Ellie Kemper. Jeg har været forelsket i hende og hendes kæmpe smil, siden jeg så hende i The Office.

Unbreakable Kimmy Schmidt er min nye yndlingsserie. Den handler om en kvinde, der har været låst nede i en bunker i 15 år. Hun bliver fundet og så starter et nyt liv. I New York City. Og med al byens craziness starter den sjoveste jomfrurejse. Der er virkelig mange lattermoments, og jeg skal helt klart igang med at se alle afsnit af den serie.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu begynder modellivet...