Kæmpe kys til alle kvinder

Fødselsdagsbarnet

fødselsdag2

Sidste weekend blev Asli 3 år gammel. Det er så vildt. Hendes første fødselsdag forstod hun ikke så meget. Hendes andet fødselsdag var rigtig hyggelig. Men denne tredje fødselsdag var hun med hele vejen. Hun forstod udmærket hvilke sange, der skulle synges, at hun skulle have gaver og at vi skulle spise lagkage. Det var bare en rigtig dejlig oplevelse for os alle tre. Og nu er hun tre år. Tre år!!?? Vi glæder os til at se og opleve hvad dette tredje år vil bringe os. Det kan kun blive en fest med verdens sødeste Asli ved roret.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe kys til alle kvinder