Ny trøje

Min stil til hverdag

1Sådan her ser jeg ud basically hver dag for tiden. Jeg skriver speciale. Vejret sucks! Og så bruger jeg en masse tid på at aflevere og hente min lille kiddo i børnehave. Så der er ikke så meget guld og glimmer over mig fra mandag til fredag.

Det at blive mor har på mange måder påvirket min garderobe. Og min stil. Jeg har prøvet at finde frem til hvad der spiller ind. Og jeg er kommet frem til, at det først og fremmest handler om økonomien. Før i tiden kunne jeg snildt kaste flere tusinde kroner over en taske som jeg kun “måske”-ville gå med. Men nu har jeg et andet menneske, jeg skal tænke på, så rigtig dyre “måske’er” sker ik så ofte længere.

Udover penge er der også tiden. Ekstrem tidskonsumerende shopping (som jeg var stor fan af før) er reduceret, efter jeg er blevet mor. Jeg har simpelthen ik tid til mange af de der kaffelatte+shopping+frokost+kaffelatte+shopping-dage, da mit liv er indrettet efter institutionens åben-lukkedage.

Og så er der hverdagen. Regnvejr, aflevere barn, arbejde, handle ind, hente igen i regnvejr, ulvetimen, lave mad, slukke ildebrande, osv…altså momlife! Hverdagen klares bare bedst i praktisk mor-stilen. For jeg gider ik at gå all the way hver dag. For det skal jeg have tid til. Hvis ikke der er tid, så er det ligemeget. Så er det ik sjovt. Derfor blir det oftest jeans, en trøje og sneaks. Ja, som billedet for oven tydeligt viser.

Men det egentlig ok. For når jeg så skal ud, så får den også lige det ekstra. Overdressed you say? Aldrig!! – især ikke, når man er så casual til hverdag #MereGlimmerTak

   

2 kommentarer

  • b

    Jeg håber ikke du bliver stødt af min kommentar, men jeg undrer mig gang på gang over forældre, der, som dig, giver deres barn cykelhjelm på, men ikke gider bruge en selv. Hvis man sætter en hjelm på sit barns hoved, er det vel fordi man mener at der er en reel chance for at noget kunne gå galt i trafikken. Men hvorfor bruger man så ikke selv en? Er et voksenhoved så meget stærkere end et barnehoved, at man tror det er unødvendigt? Jeg forstår det simpelthen ikke, stakkels barn der overlever en trafikulykke, men mister sin mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er altid på cykel og arbejder på et bosted – så jeg er sgu også i flade sko, og haremsbukser med chiffonskjorter og en blød cardi er ofte det, der passer sig bedst tl job som indebærer en del praktisk arbejde.. og opkast optørring fx B-)

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny trøje