Godt i gang med specialet

Jeg var i aftenshowet og tale om racisme iblandt børn…

IMG_0725

I går var jeg i aftenshowet for at fortælle om en oplevelse og en åbenbaring, som jeg har gennemgået som mor til en karamelbaby.

Et barn i børnehaven sagde til min datter, at hun ikke måtte være med i deres leg, fordi de kun ville lege med piger, der havde lyst hår. Øh, what?! Det blev jeg rigtig-rigtig ked af, og opfattede det utrolig hårdt. Og tænkte umiddelbart racisme. Men det var det selvfølgelig ikke. Jeg er sikker på, at det hænger sammen med, at der lige har været fastelavn, hvor 80% af pigerne var iklædt Elsa kjoler og sang Let it go hele dagen.

Så jeg tog ind i Aftenshowet i går aftes, for at fortælle, at man som forældre til smukke (halv) brune børn skal passe på med at opfatte “uskyldige” (ikke fordi det i orden at holde nogen ude) ord, som racistiske. Vi forældre bliver nødt til at være pragmatiske, så vores børn ikke vokser op i hjem fyldt med frygt og had. Og det gælder for alle.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt i gang med specialet