• ···
Photoshoot hos bObles

Outfitkrise under modeugen!

Søndag

Min modeuge startede om søndagen, fordi det er der, man har besluttet at ligge fremvisninger af Kids Fashion. Helt fint med mig, for jeg havde kun planer med min datter og sofahygge for resten af pengene. Så jeg stod op søndag morgen frisk og fit for fight. Indtil tøjkrisen ramte mig som tusind kilo mursten!

Fordi for mig er søndag lig med max afslapning. Og så er der intet, der skal stramme eller presse alt mit junk i en trunk. Men modeuge-outfits er ikke afslapnings-outfits. Så der måtte findes alternative løsninger garderobe. Hvordan kan jeg både være en hyggefis og nogenlunde efterleve modeugens uskrevne regler om ikke at ligne en der lige er stået op?

Her er resultatet: Vidde pyjamaslignende bukser fra Gina Tricot og jordens blødeste og mest fluffy trøje fra Acne, som jeg seriøst har boet i, siden jeg købte dem for fjorten dage siden. Og det kunne diverse pletter, når man zoomede tæt på, desværre vidne om. Men altså, det var jo søndag. Og jeg er mor. Hallo! Krise afværget!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot hos bObles