I ørkenen i Marrakech

Nytårsaften – guld guld guld!!!

1 2 5

Jeg har båret på en hemmelighed i mange år. Og her kommer den: Jeg er kæmpe fan af guld. Både hvad angår smykker, tøj, sko og indretning. Når jeg ser, rører og mærker ved guld, bliver jeg helt vild. Og jeg kan ikke skjule det. Kæmpe øjne, hjertebanken og et smil der bare vokser, mens jeg nærmer mig det glimtende vidunder af en opfindelse. Omtrent sådan havde jeg det, da jeg gik ned af Vesterbrogade dagen før nytårsaftensdag og så denne guldkjole i Prag. Hurtigt hev jeg Asli med ind, som (heldigvis) er lisså betaget af kjoler, som jeg er. Desværre havde de verdens længste kø til omklædningsrummet, hvilket jeg overhovedet ikke havde tid til at vente på. Så jeg købte den med det samme. Og heldigvis passede den, da jeg kom hjem, og min nytårsaften blev lige så glam, som jeg håbet!

Jeg går dog næsten aldrig med guld til hverdag. Det tør jeg simpelthen ikke. Men til specielle lejligheder, vil jeg til at gulde den mere. Det er simpelthen mit nytårsforsæt.

Nå, men i forhold til den diskokugle jeg var, kørte Asli en lidt meget mere afdæmpet stil. Hun var i en super yndig kjole med flæse for neden fra H&M. Stoffet er lidt neopren-agtigt, og hun ser så skøn ud i den. Og så ville hun gerne have rottehaler OG fletninger på en gang. Og neglelak. Og det fik hun.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

 • Lou

  Godt Nytår!
  Dejlige billeder af nogle smukke piger!

  Hvor er det bare en helt igennem fantastisk kjole! Lige sådan en jeg drømmer om – man kan jo ikke bo i den gyldne ghetto uden en guldkjole 😉

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej smukke! Guld klær’ dig! Du ligner en million <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ørkenen i Marrakech