Nytårsaften - guld guld guld!!!

Nyt til den lille

2

Lidt nyt til stumpen. Jakken og bukser er fra Soft Gallery og sko fra Angulus. Synes ikke jeg har shoppet så meget, som jeg plejer. Var inde i byen forleden for at bytte gaver, men vi havde ik li så meget tid, så det blev kun til en hurtig omgang i Illum. Men jeg har også nogle shoppingdage til gode endnu. Glæder mig allermest til acne og youheshe-udsalget! Elsker de to butikker. Jeg er bare ik så god til deres webshops. Jeg er generelt ik så god til webshops til mig selv. Til Asli går det fint, men jeg er typen, der varierer meget i størrelser. Og selvom jeg er en str small, så køber jeg tit i medium og large. Så det blir sårn’ lidt oversize, du ve’! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften - guld guld guld!!!