Dagens solstråle

Mit problem med bloggen…

2

Jeg har jo været i bloggerkrise, as you know, men er nu kommet over på den anden side. Heldigvis, for jeg er ret stor fan af at blogge. Mit problem har været, at jeg manglet mit eget unikke emne at blogge om. Så jeg har blogget om alt muligt, og derfor har det været rodet, og jeg følte, jeg mistede fokus. Men mit liv har jo også ændret sig, siden jeg startede med at blogge. Mit fokus er skiftet – flere gange. Men sådan er det vel at blive mor. Man ændrer sig sindssygt meget – ad flere omgange!

Da jeg startede med at blogge, var jeg meget fokuseret på baby, graviditet og fødsel. Det handlede om hverdagen med en nyfødt. Det gjorde det indtil Asli blev to år. Derfra kom det første skift på bloggen. Nu handlede det om mor & datter sjov, fordi vi hyggede os så meget.

Det førte nye elementer med sig og fjernede nogle. Hvilket skabte et rod, følte jeg. For jeg følte ikke selv, at jeg ku se og mærke, hvad jeg egentlig bloggede om. Derfor havde jeg brug for at trække stikket ud i december måned – som i forvejen var kaotisk! I løbet af den måned spurgte jeg mig selv, hvorfor jeg havde en blog, mindst 1000 gange. Om dagen!

Men med gode råd fra andre bloggere og veninder fandt jeg ud af, hvad det hele drejer sig om. At finde mit kerneområde. I bund og grund handler det vel egentlig om, at man blogger om sin hobby. Og min hobby er, og har altid været: Tøj og oplevelser. Dyrkelsen, betagelsen og åndedrætsbesværet når jeg ser noget lækkert tøj, timevis af berøring, prøvning og styling har været my thing, siden jeg var lille. Jeg er en tøjfreak. Det er mit drug. Og jeg elsker, at jeg er så heldig, at jeg også kan shoppe til min datter! WIN!

Bloggen er ikke mit levebrød – og det har jeg heller ingen intentioner om. Så bloggen er nu en mommylifestyleblog. Sådan!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens solstråle