• ···
Weekendhygge

Gode børnevenlige spisesteder

1

Vores yndlingscafé har altid været The Laundrymat på Gammel Kongevej. Det er i hvert fald der, jeg mødes med venner – både dem med og uden børn – når jeg har Asli med. For herinde har de et dejligt børneområde, som Asli elsker. Desværre er menukortet ikke særlig godt, og der er langt mellem smilene hos personalet. Så vi kunne godt tænke os at finde flere gode steder at spise med børn i Vesterbro/Frederiksberg området.

Selvfølgelig kan man godt lave den der med, øh, vi kan sgu spise alle steder med vores børn. Jaja, det fint du. Men der er bare visse steder, der er bedre end andre. Fx synes jeg Meyers Deli laver vildt godt mad, men det er bare ik en børnevenlig redtaurant. Det ser ud til, at der er en del efterspørgsel blandt mange børnefamilier, hvad angår spisesteder i byen. Så jeg modtager gerne gode tips, hvis du har nogle, og så researcher jeg noget mere og laver en lille guide.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhygge