Nytårsaften - guld guld guld!!!

Dagens solstråle

1

Frakke: Wood Wood // Trøje: Zara // Shorts: Acne // Sandaler: Marni

Jeg har stadig ret mange billeder fra Marokko, med solskin som kulisse. Her er et, fra dagen efter vi landede. Jeg er super frisk og klar på en masse sightseeing. Det var ok varmt om dagen, men i skyggen ku det godt blive lidt køligt. Så jeg fik lov at låne denne fede frakke af Signe, for hun havde det for varmt. Jeg har været forelsket i den lige siden, og arbejder på at finde den på udsalg herhjemme.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften - guld guld guld!!!