I ørkenen i Marrakech

Vores jul

IMG_7971bb IMG_7972bb

Vi holdt jul på Bornholm. Som vi plejer. Det var skønt og iskoldt. Som det pelejer. Vi pakkede aaaalt for mange gaver op. Som vi plejer. Og vi kæmpede med at få alle gaverne ned i kufferter og tasker i laaang tid, natten inden vi skulle hjem igen. Som vi plejer. Intet nyt her. Vi bevarer traditionerne. Ned med kødet, kartoflerne og sovsen. Og så lige toppe den med konfekt og kaffe til de sene nattetimer, og så gentag det hele i et par dage efterfølgende. Lige præcis som vi plejer. Det var en god jul og Asli er stadig fan!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ørkenen i Marrakech