Photoshoot: Behind the scenes

Status på børnehavestart

foto 2 kopi

Asli startede mandag d. 1. dec kl 9 – som er en lidt speciel dag at starte på. For der var dækket op til stor julesamling med musik og nissehistorier, med børn fra alle stuerne. Det var ret overvældende, for hold da op de virker (og er) store, når man kommer fra vuggestue. Jeg er sikker på, at der var et par 10-årige til den morgensamling! Men Asli, hun… ja, hun er jo bare Asli. Hun kom ind, sagde hej, og satte sig ned i rundkredsen. Som om hun ikke havde foretaget sig andet end at gå i børnehave. Jeg fatter ikke, at jeg har sådan en sej datter. Mor her var ved at gå op i limingen pga alt det kaos, der er i sådan en børnehave. Men Asli blev bare en del af det.

Jeg smuttede kl 10, så hun kunne være alene med alle sine nye venner. De fik mit nummer og jeg sad på en bænk i decemberkulden indtil 11.30, hvor jeg kom ind til deres frokost. De spiste færdigt, og vi tog hjem kl 12. Tirsdag foregik på samme måde, og onsdag havde hun så en hel dag fra 9-15. Den dag kom hun så hjem med feber, så hun blev hjemme torsdag og fredag. I denne uge har hun været der 9-15ish hver dag. Så det var vel det. Nu er hun et børnehavebarn. Og min hipstercykel er blevet mom-proved med børnestol bagpå. Skønt.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

  • Det er SÅ stort, når de starter i børnehave! Fra en pædagog, så er det tit sværest for forældrene 😉 Villuns første dag var jeg nær løbet igen med ham under armen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smuk bette pige!
    Sådan som du beskriver tog min pige det også. Da hun havde gået der næsten 1 år uden at græde ved aflevering en eneste gang, kom pludselig en helt forfærdelig periode hvor hun nedsmeltede totalt når jeg gik. Stod på i næsten 1 mdr. Nu er hun glad for bh igen, men reaktionen kan åbenbart godt komme meget forsinket.
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot: Behind the scenes