Jeg har været i magiske Marrakech

I ørkenen i Marrakech

1 3 4 5 6

// Nyder udsigten til atlasbjergene med et glas myntethe// Fik nogle gode og seriøse snakke med den smukke Signe // Kira, Signe og jeg poserer i SS15 kollektionen af dune byggy outfits // Fie og jeg // Fudjan og jeg // Det store fællesfoto //

Når du alligevel er på de kanter, hvorfor så ikke tage en tur i ørkenen? Det gjorde vi, og det var dælme sjovt!

På blot 45 minutter kom vi ud til ørkenen. Her blev vi alle iklædt køre-suits, og så skulle vi selv køre i dune-buggies. Så vildt! Vi kartede rundt på sandbanker i de sjove køretøjer, og havde det for crazy i en times tid.

Derefter blev vi kørt en halv time yderlige, til vi landede i et område med beduin-telte. Vi fik lov til at se, hvordan der ser ud inde i dem. Og til min overraskelse er det faktisk topmoderne med eget bad osv. Ej, hvor kunne det være romantisk at overnatte ude i ørkenen på den måde. Beskeden er givet videre til min mand.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været i magiske Marrakech