Mit smukke barn

Jeg har været i magiske Marrakech

7

Jeg har været i Marrakech i Marokko, og hold nu op, en kæmpe oplevelse! Mixet af arabisk mystik tilsat moderne storbyvibes med fortryllende seværdigheder gør storbyen Marrakech til en forførende oplevelse, der sent går i glemmebogen. Byen er fuld af indtryk, dufte og smagsoplevelser som man kan bruge dage på at udforske. Og det vil på ingen måde ruinere dig økonomisk.

Man føler, at man rejser ekstremt langt væk, når man flyver til Marrakech, fordi det hele er så anderledes end Europa. Men i virkeligheden er det blot en rejse på kun 3,5 time. Hvilket er helt perfekt for børnefamilier, da lange flyveture sjældent rimer på glade børn.

Jeg har så mange billeder og oplevelser at berette om. Men det vil fylde for meget i et enkelt indlæg. Derfor har jeg lavet en top fire-liste over de fedeste ting i Marrakech, som du ikke må gå glip af. De kommer i fem forskellige indlæg lige efter hinanden, så keep your eyes on the blog.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit smukke barn