• ···
"Mor, jeg læser lige en bog"

På børnebiblo

foto

Noget som Asli og jeg elsker at gøre sammen, er at gå på biblioteket. Det er sjovt, lærerigt og gratis. WIN! Da jeg var barn, kunne jeg bruge timer på biblioteket. Jeg var den vildeste læsehest. Som 10-årig skrev jeg mit første udkast til en bog(!). Og som 11-årig vandt jeg en konkurrence i bogstavsdigt som kom i Samvirke bladet. Drømmen var at blive forfatter. Men på en eller anden måde var det ikke cool i min optik at være god til ord og sprog. Så jeg tog matematisk linje på gymnasiet, for jeg skulle læse statistik på uni. Nerd alert! Nå, men somewhere down the line er jeg så kommet tilbage til det med ord og skrift, og nu er jeg journalist (snart cand.public’er). Som journalist elsker jeg at læse og researche, hvor jeg suger mange linjer fra alverdens blade og tidsskrifter til mig. Desværre er det ikke så tit, jeg har tid til en hel bog. Jeg overvejer at downloade den der app, hvor man kan læse super hurtigt. Det ku være fedt. Følelsen af at kunne fordybe sig i en bog er best thing ever, og jeg savner det.

Nå, men tilbage til biblioteket. Her kan Asli bruge uendelige timer i børneafdelingen, hvor hun leger med dukker, puslespil og udklædningstøj. Når hun er godt træt, vælger vi en stak bøger med hjem. I øjeblikket handler bøgerne om at starte i børnehave, børste tænder og gå på potte. Alt det vi tumler med lige nu.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

 • Det ser så hyggeligt ud 🙂
  Vi kan også godt lide, at tage på Biblo, men vi har bare lånt lidt random bøger med hjem. God idé, at låne ‘potte-bøger’ med hjem, det er også det, det handler om herhjemme for tiden 🙂
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mini Love

   Ja, det er virkelig smart, at der er bøger om de emner, som fylder mest. For Så bruger vi det også som eksempel. FX er der Anna og Nadim bøgerne, som Asli er helt vild med. Og så plejer vi at sige, kan du tisse lissom Anna? Hun tæller til tre og så tisser hun. Og det plejer at virke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mor, jeg læser lige en bog"