• ···
På børnebiblo

Lækre nye vinterstøvletter

foto 1

De her nye lækre sko fra Bundgaard købte jeg sidste vinter i Frederiksberg Centret til en rigtig god udsalgspris. Det var noget af et sats, for de er str 24, og sidste vinter var Asli altså str 20. Jeg havde ingen anelse om, hun ville kunne passe dem i år, men jeg løb risikoen. Og hvis ikke hun kunne, ville jeg give dem i gave til nogle venner. Heldigvis passer de helt perfekt – og det er altså nogle lækre sko!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På børnebiblo