• ···
I Lorry - og om at have så forbandet travlt

Jeg gemmer mig altså ikke…

bænkTiden går simpelthen så stærkt for tiden. Jeg kan slet ikke følge med. Nogen gange opdager jeg, at jeg ikke har været uden for en dør i tre dage – lige bortset fra de tyve meter ned til vuggestuen… Shit det er crazy.

Men det er altså ikke fordi, at jeg gemmer mig. Det er simpelthen fordi, jeg har så travlt med mit projekt. Det er også derfor, der ikke er så mange billeder af Dagens Mor i øjeblikket. Men så er det jo heldigt, at jeg har sådan en skøn baby at se på.

Iklædt vinterstøvlerne fra sidste år, var hun klar til vuggestue i går. Jeg har også købt et par nye støvler, de er så fine. Skal nok vise dem 🙂

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Lorry - og om at have så forbandet travlt