Asli og bObles

I Lorry – og om at have så forbandet travlt

IMG_6538bb

foto

I går var jeg på Lorry som ugens blogger. Tiden gik simpelthen for stærkt, så jeg nåede ikke at fortælle alt det, jeg ville. Men en selfie med den søde vært Stine nåede jeg da. Jeg ville gerne have fortalt om det at være mor, mens jeg er journalist, om hvor travlt hverdagen er, og om hvordan bloggen faktisk – paradoksalt nok – har bidraget positivt til min travlhed.

Men det kan jeg så fortælle her 🙂

Ja, det tager lang tid at blogge. Tage billeder, overføre dem, evt lægge dem sammen i photoshop, overveje tekst, hvad er det jeg vil sige, hvorfor vil jeg sige det, hvorfor blogger jeg egentlig…det er alt sammen spørgsmål, jeg stiller mig selv sådan ret ofte.

Jeg har netop haft en lang periode, hvor jeg overvejede, om jeg skulle fortsætte bloggen. For mens jeg var på TV 2, havde jeg ikke tid til indlæg lige så ofte som jeg havde lyst. Så det blev super besværligt at have en blog, og næsten dagligt sad jeg med fingeren på SLET ALT, for så kan det jo være lige meget med den skide blog.

Og sådan noget kan altså mærkes hos læserne. Lige pludselig svinder det ind med kliks og mindre interesse – dermed endnu mindre motivation fra min side. Den onde cirkel.

Nå, men så skete der noget.

I august sluttede mit praktikforløb på Nyhederne, og vi holdt en lang ferie herhjemme, inden jeg startede på mit sidste semester på kandidaten. Og studielivet er bare nemmere end journalistlivet! Her begyndte jeg at tage flere billeder og opdatere lidt oftere, fordi jeg havde mere tid. Og det har altså taget fat. De sidste tre måneder har været så vilde! Jeg har endelig tid til at tage til alle de hyggelige arrangementer, som Asli og jeg inviteres til, og der er mange flere end før, da flere virksomheder og produkter tænker mere på os bloggere.

Asli elsker de her fantastisk gennemførte børneevents, hvor der altid er leg, der er i fokus. Whats not to like for en 2-årig?

Og jeg er også kæmpe fan – af flere grunde! For i min, og alle mødres travle hverdag, er det svært med tid og planlægning af aktiviteter. Nå, ja en tur ned på legeren kan man da godt lige. Men så skal man lige huske en snackpack, drikkevarer og rigeligt med underholdning, hvis det ik er så sjovt alligevel. Men ved de her events er der tænkt over det hele. Og så er det noget, vi laver sammen. En mor datter ting.

Det betyder meget for mig, at jeg kan dele de her oplevelser med hende. Så selvom jeg har så travlt, så skaber min morblog her altså rammer for, at vi kan opleve så meget sammen. Det er da skønt, og det får mig virkelig til at føle mig så fandens privilegeret.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asli og bObles