Asli og bObles

Hjemme hos mig

IMG_4147bb

IMG_4241bb

Har jeg egentlig nogensinde vist jer vores hjem? Nå, men jeg havde lige ryddet op for alt Aslis legetøj – utroligt hvor meget de børn kan rode. Og så tænkte jeg, at jeg da lige ku tage nogle billeder.

Vi ka lige starte med stuen. Her er den. Badet i pludseligt efterårslys. Vi er ret glade for 60’er stilen – bøde før og efter Mad Men rullede over skærmen hjemme hos alle. Desuden er jeg kæmpe fan af planter – som i kan se. Især store flotte grønne planter med lang stamme, så de kan rage op, er jeg fan af. Derudover har vi ikke særlig mange ting i vores stue, eller generelt i vores hjem. Vi er ikke glade for rod. Og ting.

Vi har en simpel metode til at undgå clutter på. Lad være med at købe for mange opbevaringsmøbler, såsom skabe og skuffer. Det hjælper med ikke at købe så mange ting. Vi har konstant pladsmangel i de få opbevaringsmøbler vi har, derfor går jeg jævnligt på oprydningsjagt. Når vi køber noget nyt, bliver vi nødt til at kassere tilsvarende, eller give det til andre. Det har resulteret i, at vi køber mindre, men bedre.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asli og bObles