• ···
Lækre nye vinterstøvletter

Her er vores børneværelse + tips til gode fund

11

Her er lidt flere billeder fra Aslis værelse, som lovet. Hendes seng er fra Ikea, og det er en såkaldt vokseseng, så man kan trække den ud. Den er rigtig hyggelig, og vi har vænnet os til at sove i “stor-pige”-seng, som Asli kalder den. Jeg kan varmt anbefale Ikea til at købe seng. Man kan altså efterhånden få ret lækre produkter til en ret lav penge.

2

Asli er stor fan af sit prinsesse bord/stole-sæt, som vi fandt på den blå avis til en vanvittig god pris. Der er en masse små detaljer og mønstre. Og så er det jo i Aslis yndlingsfarve. Den blå avis eller trendsales er guld værd til at finde børnemøbler.

 

IMG_4069bb

Aslis nye garderobe er også fra Ikea og har en tilpas højde, så hun selv kan nå ind og hente sit tøj. Hun får selv lov til at tage sit tøj på nu om morgenen, og er også med til at lægge foldet vasketøj ind (ikke fordi det er særlig effektivt – og jeg folder det hele på ny bagefter. Men altså…hun elsker at hjælpe til, og jeg elsker at hun gider at hjælpe).

IMG_4431bb

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

1 kommentar

  • Henni

    Hvor er den fine figur med træringene på det sidste billede fra? Den er godt nok sød 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre nye vinterstøvletter