En sensommerdag i København

Romantisk mor

foto 1

Det her billede, som er taget i Spanien, giver mig en rigtig rar fornemmelse i maven. Luften er helt sød af romantik. Min blondetop, de eksotiske øreringe, den opdækkede restaurant og skumringstimen sætter den perfekte scene for en pragtfuld aften. Der mangler bare et mariachiband.

– When the moon hits your eye, like a pizza pie, thats amore…. Hov, det er vist Italian, Dean Martin synger om.

Anyway, Spanien er og bliver et af mine favoritlande. Maden er sublim, sproget er smukt og stemningen er simpelthen så sød. Jeg har rejst meget i Spanien – især som ung. Og skal helt klart derned igen og igen og igen.

Min lækre blondekjole er fra POP CPH, men her har jeg bare brugt den som top. Og så har jeg mine shorts fra Acne, som jeg seriøst har levet i denne sommer.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sensommerdag i København