Lørdagstur

Et lille kig i næste års børnetøj

foto 8 foto 4

I sidste uge var jeg inviteret til at komme ud til forskellige PR bureauer og se deres lækre udvalg af børnetøjmærkers kommende kollektioner. Til sommer kommer der super meget lækkert tøj, kan jeg i hvert fald godt påstå! Øverst er det Reima – super lækre varer, nok markedets bedste overtøj. Badedragten i midten til venstre er super sød. Ville være perfekt til min store (snart) børnehavepige. Nederst er det lækre bukser fra Bundgaard. Stay tuned – der kommer meget mere tøj!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagstur