Mommy loves Carin Wester

De våde dage

1

// Jakke: Pull & Bear // Nederdel: Zara // Sko: Zara //

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – jeg elsker efterår og møgvejr! Det er simpelthen så hyggeligt, når vinden rusker i tæerne og man skutter sig mens man har store tykke sweats på. Jeg elsker det. Også selvom paraplyen ryger en tur i vinden, og kommer tilbage helt deform.

Lige nu er det vådt og windy – men luften er stadig mild og lun. Den aller-allerbedste tid på hele året. Håber det varer ved i måneder endnu – men altså…Winter is coming!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommy loves Carin Wester