De våde dage

Ansigtsmaling

IMG_2802bb

 

1

Asli elsker at få ansigtsmaling. Det skal altid være noget med en tiger, og det skal være lyserødt. For nogle uger siden var vi til børnefødselsdag, hvor børnene kunne blive malet.  Straks hev Asli i mig for at få en omgang lyserød tiger. Jeg havde min nye lædernederdel fra Zara på. Elsker den super bløde læder, der har præcis den brunlige nuance, som jeg gerne vil have mere af i efterårsgarderoben.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De våde dage