Nye optagelser

Flere snaps fra vores solskinsferie

IMG_0938bb

IMG_0993

IMG_1506bb

Hverdagen spiller i øjeblikket. Vi har fundet den daglige rytme, og der er tid og ingen stress. Jeg er rigtig glad for at være tilbage på skole, og især det ene af de to fag, vi har her på sidste semester af min kandidat, er mega awesome.

Og jeg indså først, hvor glad jeg er for at det hele kører så godt i dag, da jeg faldt over de her billeder fra vores ferie i Bulgarien, og ikke engang savnede sol og sommer. Det er sgu meget rart med den kølige sensommer, der byder på lejlighedsvis solglimt.

PS: Jeg savner måske lidt mit lyse hår, især med krøllerne…

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye optagelser