Jeg var i Spanien

En kunst at holde hvidt tøj rent

IMG_3044bb kopiJeg elsker hvide trøjer. Denne fra Acne med diskrete blomsterdetaljer er jeg især vild med. Før i tiden gik jeg kun i sort – men så ramte jeg 30’erne… Hmm… Verden blev ligesom lidt lysere og lidt renere… Og nu er jeg stor fan af hvidt tøj.

Men hvordan holder jeg den så ren, spørger mødrene? Øhm, jeg undgår Asli. Haha. Ej, jeg tager den først på, når jeg skal ud af døren, og tager den af så snart jeg kommer hjem. Jeg afleverer aldrig Asli i hvidt tøj. For så skal jeg undvære hendes krammer, som altid involverer små fedtede fingre, og det kan jeg ikke.

 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var i Spanien