Nu kan du se vores reklamefilm

Grøn buksedragt

2 1

Dagens mor er fra, da jeg var i Spanien i min nyindkøbte lækre jumpsuit fra Pull & Bear på. Den er så fed. Jeg elsker især halsen på den. Den er helt bar i ryggen, hvilket godt kan være lidt vovet til job fx. Men med en højhalset top indenunder, bliver den mere casual og tilforladelig. Den er allerede et efterårshit i min garderobe og vil for evigt minde mig om den bæredygtige rejse, som vi var på i Spanien.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du se vores reklamefilm