Ny reklamefilm

Sol i Sunny Beach

IMG_1189

Vi har været på den skønneste ferie i Sunny Beach i Bulgarien. Ja, ja, du tænker sikkert flotte fyr og den glade viking. Men sådan var det altså ikke. I hvert fald ikke i den ende af byen Sunny Beach, som vi var i. Det var i virkeligheden slet ikke, som jeg havde forestillet mig, og det endte faktisk med at blive den bedste ferie, vi nogensinde har haft sammen.

IMG_1062

Vi købte billetterne lastminute til en rigtig god pris og hotellet var så stort med mange lækre børnepools, som Asli var i, fra morgen til aften. De første par dage skulle hun lige lære vandet at kende, og løb direkte ud i det dybe vand uden at forstå, at hun ikke kunne svømme, og at man by the way heller ikke må drikke vandet. Men så fik hun badevinger på, og med en masse søde britiske veninder på slæb, forsvandt dagene som dug for den bulgarske sol.

– Se mor, jeg svømmer, sagde Asli flere gange. Hun troede svømning blot var når man er i vandet. Så hun svømmede en del. Så sødt.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny reklamefilm