Søndag

Ny reklamefilm

2

3

I lørdags var vi til skydning på en ny reklamefilm for Livol – du ved, dem med vitaminerne. Efter optagelserne dukkede de her to kæmpe drenge op: Magnus og Myggen. Asli blev ellevild og kunne slet ikke styre sin begejstring. Hun snakker stadig om dem: – Så kom en kæmpe mus. Og jeg sagde goddag, fortæller hun. Den sætning er kørt på repeat hele weekenden. Så sødt.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

2 kommentarer

 • Jeg kan huske at min ældste datter også var helt vild med Magnus og Myggen for ti år siden da de var computer spils figurer. Hun kunne næsten alle deres replikker fra spillet:) Men de ser godt nok også overvældende ud i fuld størrelse.. kan godt forstå at de gjorde et kæmpe indtryk på Asli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Haha, ja lige præcis. Alle børnene skulle lige bruge et par sekunder til at sunde sig, da de trådte frem. Men derefter var de alle helt vilde med dem. Dejlige væsner de to 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag