Douchede børnefavoritter fra MarMar

NYT navn på bloggen!!

foto

Jeg har efter lang tids overvejelse skiftet navn på bloggen. Længe har jeg været utilfreds med navnet babybite, som opstod dengang, hvor jeg kun havde baby-baby-baby på hovedet. Nu er min baby ikke længere en baby, suk, og dermed er vi rykket ud af ble, amning, søvn-fasen, som optager en mor til en nyfødt. Nu er vi ovre i kan-selv, pottetræning og sjove sætninger-perioden, som jeg totalt elsker at dyrke. Det er jo vanvittig skægt at have en to-årig!

Bloggens nye navn er – tadaaaa: Mini Love.

Mini Love er det perfekte navn til den næste fase i mit liv med en tumling, en mini, en lille dame – samt al den kærlighed jeg har for hende, vores lille familie og vores liv. Mini Love. Prøv at smag på det. Det er mundgodt i bogstavsformat.

Det nye navn og alt det nye i vores lille familie medfører i sagens natur også nyt fokus på bloggen. Den kommer til at handle mindre om baby/barn og mere om mig som mor. Det er trods alt min og ikke Aslis blog. Jeg har derfor tænkt en del på om det ska være en fashionblog, livsstilsblog, babyblog eller noget fjerde… Det har ikke været nemt at definere bloggen før (jeg har generelt forsømt den en del, i know), men det blir jeg altså nødt til nu, synes jeg. Og jeg er nu kommet frem til svaret: Mini Love er en morblog – og den handler om mig og mit liv som mor – hvor Asli selvfølelig spiller en KÆMPE rolle.

Jeg kommer aldrig til at være en fashion blogger. For omend jeg har en enorm kærlighed (læs: afhængighed) af tøj, så er jeg ikke ekspert i kommende trends – og arbejder jo heller ikke indenfor mode. Andre bloggere, er meget bedre til det – heldigvis. Jeg er journalist. Bom.

Men til gengæld har jeg en kolossal glæde ved tøj, som jeg rigtig gerne vil dele. Im not gonna lie – jeg elsker glimmer, guld, girliestuff, frynser, kjoler, tasker og stiletter (selvom jeg ik altid vil indrømme det) Og jeg er overbevist om, at selvom man har barn, kan man godt dele sin kærlighed.

Det er ikke de største ændringer, der kommer på bloggen, men der vil være flere indlæg med dagens mor og produkter og tøj til mommies. Der vil også være komme indlæg dagligt nu, og generelt vil jeg bruge mere tid på bloggen. Håber i vil fortsætte med at følge med her på Mini Love.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Douchede børnefavoritter fra MarMar