Billeder fra min modeuge

Hårglam

IMG_9894

Efter alle de børne-event var jeg faktisk til et enkelt event, som kun handlede om the mommy og ikke the kiddo. Tresemmé inviterede mig over for at få lavet hår, og resultatet var dødlækkert. Jeg elskede det. Man ka godt blive lidt afhængig af alt det glam! Øverst er et førbillede med smukke Christina, og nederst et efterbillede i solen:

foto-3

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra min modeuge