Sommerfest

Douchede børnefavoritter fra MarMar

5

 

I går var jeg til fremvisning af MarMar SS 2015 i Bella Centret. Denne nye kollektion er lidt anderledes end de andre sæsoner. På den spændende måde. Designeren Marlene Holmboe fortalte, hvordan de i år havde gamblet med farverne i kollektionen. Planen var at lave de her old school tie dye. (Du husker dem udmærket fra halvfemserne) Så designteamet sendte tøjet afsted til produktion med krydsede fingre, og havde ingen anelse om hvilket resultat, der ville komme tilbage, for farverne endte så vilkårlige. Heldivis blev det meste dødlækkert. Jeg er vild med farverne fra min ungdom, og kan næsten ikke vente til det rammer butikkerne.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest