Store pige

Billeder fra min modeuge

foto 1

I sidste uge var jeg til utrolig mange events under modeugen i København, så jeg ku få et sneakpeak på en masse lækkert dansk børnetøj, der rammer butikkerne til foråret. Øverst oppe er det CIFF showet, som endnu engang imponerede med de lækre styles.

foto 3

Dernæst så jeg Sebras nyeste interiør kollektion og faldt pladask for deres nye stol og nye barnevogn. Asli har prøvet den, og er lige så solgt som sin mor.

IMG_9788

Jeg så de lækreste sko fra et relativt nyt dansk mærke, der hedder Rainbow&Snow. Holy moly – de heldige fødder, der skal gå i dem, er…heldige!!

IMG_9814 kopiI løbet af ugen blev Børn i Byen-prisen uddelt. Jeg sad sammen med den skønne Mette og nød det hyggelige show. Soft Gallery’s nyeste kollektion må jeg desværre ikke vise så mange billeder fra endnu, men jeg kan love jer for, at den er to die for! Og så var jeg til åbningen af den nye Angulus butik på Sværtegade i København, hvor alle de lækre sko med animalprint er i butikken lige nu!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store pige