Dagens mor og barn

Projekt blondt hår

IMG_5330Mit blonderingsprojekt med håret har stået lidt på standby. Mit hår vokser jo aaalt for hurtigt til at jeg kan følge med. Jeg har nu afbleget det tre gange på et halvt år, men fordi det vokser så hurtigt, så er det lidt som om jeg farver en tredjedel af håret for første gang, hver gang jeg farver det, så det er altid det nederste der er mest lyst. Og nu skal jeg klippes igen om en uges tid… #neverendingprojekt

Hvorfor afbleger jeg det så ikke bare tre gange på en måned? Jo, det ku være en ide, men det har jeg bare ikke lige haft tid…eller mod…til! Men nu gør jeg det!

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor og barn