Projekt blondt hår

Flyver mod nye tider

IMG_5021Om et par måneder er jeg færdig som praktikant på TV 2 Nyhederne, og så skal jeg tilbage på skolen, hvor mikrofonen skiftes ud med kuglepennen, for at skrive opgaver en masse. Jeg elsker at være nyhedsjournalist, og er i min praktiktid kun blevet bekræftet i, at det er det helt rigtige for mig. Og det at have fået lov til at være på TV 2…arj, men altså! Jeg har simpelthen været så priviligeret, at jeg kunne få lov at være et sted, som er så rigt på viden og inspiration. Det har formet mig enormt meget – både fagligt og personligt.

Det har selvfølgelig også været udfordrende at være mor og nyhedsjournalist. Ingen tvivl der! Uden det partnerskab, jeg og min dejlige mand har, var det aldrig gået. Det har været temmelig….ahem…udfordrende! Lad os bare sige det. Men når man brænder så meget for et fag, som jeg gør, så er der bare ingen tvivl. Når TV 2 ringer og vil have dig som praktikant, så siger man ja. Så no regret der! Og lige om lidt starter en helt ny periode for mig, med en masse nye spændende projekter. Der kommer nok også nogle ændringer her på bloggen. Mere om det senere. God weekend.

 

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt blondt hår