Chillersættet

Bling på mor

3

Bluse: Fifth Avenue Shoe Repair // Bukser: Acne // Sko: Acne // Halskæde: Kobra

I dag har jeg guld på halsen. Elsker det. Jeg vil generelt ikke betegne mig selv som smykketypen, primært af praktiske årsager => mor og journalist rimer ikke på accessories! Men jeg synes faktisk, at det ser super fedt ud med guld på sort tøj – og da det er lørdag, så går jeg all in med bling!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chillersættet