Vacay i Vietnam

20131112-084945.jpg

Jeg har været væk fra bloggen samt resten af verden. Skønt at være offline og væk fra alle dagligdagens forpligtelser. Vi har været på en vietnamesisk ø, som først for nylig er åbnet op for turisme. Der er stadig uberørte strande og vilde dyr i skoven. Men vi er heldigvis i sikkerhed i vores bungalow på et resort, som kun har ufarlige dyr udenfor vinduerne. Asli elsker det, og råber FUGL, hver gang hun ser en kolibri på vores badeværelse, som by the way ikke har noget tag, men til gengæld palmer i gulvet! Ekstremt spændende med alt det nye, anderledes og eksostiske. Vi elsker det og Asli hygger sig.

 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej i vuggestue