Vacay i Vietnam

Vietnam

12

25

20

1

28

Så er vi hjemme fra en fantastisk ferie i det vidunderlige Vietnam. Hold da op, det er et vildt land!

Trafikken er et stort kaos, maden er virkelig spændende, vejret er lunefuldt og folk er utrolig venlige. Og de elskede Asli. Jamen den pige har fået så meget LOVE fra samtlige vietnamesere. Selv i tolden måtte hun gå på omgang i folks arme, mens der blev knipset løs med kameraerne. Politiet stoppede os på gaden på et tidspunkt for at tage billeder af hende! Asli, den lille diva elskede opmærksomheden.

Vores eventyr startede i Ho Chi Minh City, som er den vildeste by! Efter få dage fløj vi sydpå til øen Phu Quoc. Her kørte vi grusvejene tynde på scooter – ligesom de lokale. På vores eventyr fandt vi vandfalde, uberørte strande, søde dyr og fantastiske mennesker.

Vi var i Cu Chi tunnellerne – underjordiske gange som vietnameserne brugte under vietnamkrigen. Og vi prøvede vietnamesiske solhatte, mens der blev skudt med AK 47’ere og rørte ved tanks fra krigen.

Men højdepunktet for vores tur var Mekong Deltaen, som ikke kun er brun, men også temmelig bred og dyb. Først en tur med en motorbåd, så en mindre båd og så til en robåd. En anelse nervepirrende med alle de skift. Ingen faldt i vandet. Alle fik dog madforgiftning.

Vi sejlede uendelig meget. Og efter en overnatning og flere sejlture, var vi næsten nået til Cambodia – og så vendte vi tilbage til Ho Chi Minh City, hvor vi tog i zoo, hang ud i et funland og så et Water Puppet Show. Tres Magnifique!

Lige nu skal vi slappe af og skille os af med jetlag, som er en bitch! Åh, det er ikke sjovt at vågne kl 4 om morgenen!!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacay i Vietnam