Godmorgen Zebra

Altewai Saome skjorte

1 2Ny skjorte fra det svenske Altewai Saome. Er fuldstændig hovedkulds forelsket i den, især på grund af de lækre detaljer bagi.

En lille sidenote, når jeg ser de her billeder, nøj, hvor er mit hår blevet langt. Jeg er træt af, at det vokser så stærkt, for kan simpelthen ikke finde tid til at gå til frisør. Næste gang ryger der en stor chunk, så jeg ikke skal tænke over det længe.

Bukser: Acne // Sko: Acne 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

7 kommentarer

 • Jeg synes det er pænt, at dit hår er blevet langt. Og sammen med dette sæt tøj ser du rigtig feminin og elegant ud. Jeg synes bare det kunne være flot, uden de forskellige hårfarver i dit hår, men istedet får din naturlige hårfarve tilbage. Det kunne være flot til dig tror jeg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hej Ditte. Tak for din ærlighed – det sætter jeg pris på. Du har ret, jeg synes heller ikke helt det er toppen med alle de forskellige farver. Men ærlig talt, så havde jeg ingen anelse om, at det faktisk så sådan ud, indtil jeg så de her billeder, hehe. Siden jeg farvede det for et par måneder siden, har jeg haft så forbandet travlt, at jeg slet ikke har fulgt med i længden og farvesymfonien bagi 🙂 MEn der skal gøres noget nu, kan jeg se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor jeg sender lange misundende blikke til de slanke stænger der! Og vi andre (mor her) har så modsatte problem med frisure. Jeg har næsten intet hår på hovedet, og det vokser simpelthen sååå langsomt :/ Var det noget med noget græs på den anden side? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Må man spørge hvor man kan købe skjorten?? Den er super fin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen Zebra