Ecco Mammathon

18 måneder

2

For få dage siden blev min Asli halvandet år. Kan ikke helt rumme hvor tiden blir af. Tænk at hun engang slet ikke har eksisteret. Hun er et fantastisk væsen, som konstant beriger os med en masse første’er; det første smil, den første tand, det første skridt, det første ord, for bare at nævne nogle få. Der kommer mange flere første’er, og vi glæder os til at opleve alle de livsbekræftende ryk vores barn tager.

Asli er et meget nemt barn, og det er primært fordi hun er en meget ærlig pige, når det kommer til følelser. Glad og sur, skriger og ler lige meget. Vi har været heldige med hende her.

Mit liv som mor har betydet en gevaldig reducering af mit sociale liv, og jeg må også sige nej tak til 90% af alt, jeg bliver inviteret til. Men det er ok, for jeg elsker at være kun os tre derhjemme, og jeg elsker at have et job, som jeg hver eneste morgen står op til med et kæmpe smil og tanken om, at idag skal jeg lave en nyhed, som hele Danmark vil se og lære noget af.

5

Trøje: Pomp de Lux // Bukser: New General // Sko: Zara Kids

   

10 kommentarer

 • eva

  Tillykke med Asli! Min pige blir 1.5 om en uge, hvor blev tiden lige af? 🙂
  Kan se du køber både sko og jakker hos zara- hvad er dine erfaringer med dem? Er det okay kvalitet til vinterbrug/vuggestue osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, det går så stærkt 🙂 Ja, jeg er rigtig glad for Zara. Synes de laver virkelig lækre ting, som også er enormt praktiske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke… Hun er jo så sød, og jeg glæder mig til at følge mange af hendes andre “første” i fremtiden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hehe, tak søde Mette. Og i lige måde, elsker jo at følge med hos dig og Konrad også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Søde Asli! Min mor er også bange for at tiden går alt for hurtigt og pludselig er jeg teenager 😉

  Kys fra Molly MY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thania

  Hej, og tillykke med din søde pige, for 3 måneder siden 😉 Jeg følger lidt med her på din blog – Den er super sød, hyggelig og skøn at læse med på!
  Jeg har et helt praktisk spørgsmål – de seje bukser, som Asli har på til sin 1,5 års fødselsdag, hvilken størrelse har hun dem i og hvad brugte hun ellers i str. på det tidspunkt? Jeg er på udkig efter dem, men bliver så i tvivl om størrelsen, da jeg intet har fra New Generals til hende. Hun er en str. 12-18 mdr i Noa Noa og en str. 86 i Hollys, hvis det kan hjælpe. Håber ikke at du synes, at det er et for træls spørgsmål – jeg MÅ bare eje de fine bukser til min datter 🙂 Og ser du mon overhovedet spørgsmål på indlæg fra så lang tid siden.. Nårh jeg håber 🙂
  De bedste hilsner Thania

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hej Thania.
   Tak for din kommentar og ja, jeg læser alle kommentarer og svarer alle – selvom indlægget er gammelt 🙂
   Aslis størrelser varierer meget, alt afhængig af tøjmærket. Utroligt der er så stor forskel, ik?
   De bukser hun har på er faktisk str 92/2 år. Og de sidder helt fint til – de er lidt for lange, men det er jo ok med leggings.
   Hvis du skal have dem nu, ku jeg godt forestille mig de er på tilbud lige nu.
   kh emma

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thania

   Tusind mange tak for svar! 🙂 Jeg har nemlig fundet dem på bud! Wuhuuu for det!! Det er helt skørt med de størrelser ja.. Her varierer det, og vældig meget endda, så det er lidt af en jungle at finde rundt i. Og ja, lidt for lange gør ikke noget – vigtigst er at der er plads til den lille tykke mave, som min datter i hvertfald har 😉 Tak for svar, tak for en dejlig blog og rigtig glædelig jul til dig og din familie 🙂
   De bedste hilsner Thania

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Det var skønt! Og selv tak og rigtig god jul til dig og din familie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecco Mammathon