Fun med Ecco

Ecco Mammathon

9

2

Vi var til Ecco Walkathon sidste søndag, hvor hver kilometer vi fik, støtter velgørenhed. Manden, babyen og jeg, gik den nye mamma-rute på 4 kilometer. Vi havde alle fået et par sko af Ecco, som er mega lækre at gå i. Asli fik ikke brugt sine så meget på selve ruten, da hun besluttede sig for at tage en tiltrængt middagslur. Hun vågnede heldigvis så snart vi landede i mål, så hun kunne deltage i de fine aktiviteter.

4

 

7Vi pyntede småkager, hoppede i hoppeborg og grinte vores maver ømme. Til sidst hørte vi musik og især Nabiha er et stort hit hos Asli, viser det sig. Det var svært at hive både mor og Asli hjem igen. Vi glæder os allerede til næste år, hvor Asli måske kan gå noget af ruten selv.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun med Ecco