Enghave Park

Work out mom

2Jeg elsker at træne, men har bare så sjældent tid til det. Efter at have været gravid og født min fantastiske datter, synes jeg bare det er endnu vigtigere at holde sin krop i gang. Og lets face it, jeg blir jo heller ikke yngre!

Men noget som jeg har nemmere ved at finde tid til end at træne, er at spise (forholdsvis) sundt. Forleden var jeg så inde og måle mit fedtprocent, og den var på 21. Er der nogen af Jer, der har prøvet det? Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal bruge det til, men det er vist et ok tal, så det er bare om at fortsætte den sunde linje.

   

6 kommentarer

 • Thilde

  Www hvor er du sej! 21 er da så godt! Hvor fik du målt din
  fedt procent henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, tror også 21 er ok godt tal. Lige nu er jeg tilfreds, men ville da også gerne have bygget mere muskelmasse op. Det er bare i Fitness DK, hvor jeg træner, jeg fik det målt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh ha, jeg har det på samme måde. Får spist sund og
  varieret, men får slet slet ikke trænet regelmæssigt. Men hvor gad
  jeg godt styrke mine muskler, for det hjælper til en bedre holdning
  når man tumler og bærer rundt på de små. Plus det ser godt ud at
  være tonet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, helt klart! Jeg synes simpelthen det ser så flot ud på kvinder, men en tonet krop. Mums 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/ Hvor sejt !! Det kan min mor
  i hvert fald ikke sige .. Du er da ret sej !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enghave Park