Dagens baby

Hårspørgsmål

1Jeg har virkelig brug for at gøre noget ved mit hår. Skal det være mørkebrunt, som for oven, eller skal jeg gå all in og farve det helt blondt, som jeg synes kunne være super sjovt her i sommeren. Mit hår kan sagtens tåle det, er bare i tvivl om jeg orker det, for det er jo rimelig omfattende at afblege så langt og tykt hår som mit…whattodo?

 

   

10 kommentarer

 • Jeg syntes personligt, at det vil være synd at farve det blond med din lækre hudfarve. Så ville jeg hellere gå i en mørkere farve eller kastanje 😉
  – Jeg er spændt på, hvad du beslutter dig for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, det er der mange der synes. Jeg er også helt vild med det brune/kastanje-looket, men åh, blir også bare hurtig træt af det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg havde langt og lækkert hår og mørk hud som dig, ville jeg helt klart prøve det lyse. Især med dine brune øjne. Beyonce rocker det ihvertfald! http://www.tvguide.com/news/beyonce-blonde-hairdo-1029673.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Jaaa, det er lige præcis det der jeg tænker på!! Tak for link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha den er svær! Jeg har selv samme problem – skal det være lysere eller mørkere? Heldigvis er min egen hårfarve en lys gyldenbrun, så det er en fin mellemting! Men du ville se smækker-lækker ud med begge farver og lyst er jo frisk her i sommer! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, det er også præcis det jeg tænker – det er sommer, solen skinner og der skal være noget friskt på toppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tr

  Mørkt helt klart. Det andet er for dyrt om omfattende
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Haha, du har ret!! Det tager jo en evighed samt flere liter afblegning før det ser ud af noget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes bare du skal gøre det, nu du siger dit hår kan
  tåle det. Du kan altid farve det mørkere igen. Så køb du bare en
  spand klorin og gå amok!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens baby